پانل میکروب شناسی مواد غذایی

پنجشنبه ۱۴۰۴/۰۶/۰۶ ۱۰:۳۰

پنجشنبه ۰۶ شهریور ساعت 10:30 در سالن G6 پایان یافته

10:30-12:00

پانل میکروب شناسی مواد غذایی

سخنران مدعو:    Dr Qingli Dong

Risk Progress of Listeria monocytogenes

 

رئیس پانل: دکتر شهریار دبیریان (دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی -ریاست کمیته متناظر فنی شیر و فراورده ها سازمان ملی

استاندارد -دبیر کمیته علمی و فنی انجمن صنایع فراورده های لبنی)

عنوان سخنرانی: استفاده از روش بیولومینسانس به منظور تسریع در شمارش میکروب ها و کاهش زمان قرنطینه گذاری شیراستریل

اعضاء پانل:

دکتر سعید میردامادی (استاد تمام پژوهشکده زیست فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران)

عنوان سخنرانی: رویکردهای چندرشته ای جدید برای توسعه نگهدارنده های زیستی مؤثر مواد غذایی

دکتر سنا عیب پوش (دانشیار انستیتو پاستور و رئیس اداره بیماری های منتقله از اب و غذا وزارت بهداشت ؛درمان و آموزش پزشکی)

عنوان سخنرانی: بیماری های منتقله از مواد غذایی و آشامیدنی در ایران -وضعیت کنونی ؛خلا ها و فرصت های مشارکت

دکتر افشین آخوند زاده (استاد تمام گروه بهداشت مواد غذایی -دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)

دکتر معصومه اطهری نیا (مدیر گروه و هیئت علمی گروه پژوهشی میکروبیولوژی و بیولوژی پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد)

عنوان سخنرانی: استاندارد های ملی و بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی ,از چارچوب نظری تا اجرای عملیاتی

دکتر آراسب دباغ مقدم (دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی -عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش)

عنوان سخنرانی: باقیمانده های ضد میکروبی در مواد غذایی و اهمیت انها در بهداشت عمومی

دکتر نسترن فرضی (دکتری باکتری شناسی پزشکی -واحد تحقیق و توسعه شرکت بن دا فراور)

عنوان سخنرانی: نگهداری زیستی مواد غذایی با پروبیوتیک ها :چالش ها و راهکار ها

بازخورد

نظر شما چی هست؟ بر روی ستاره های مورد نظرتون کلیک کنید.

4
  • Review rating
  • Review rating
  • Review rating
  • Review rating
  • Review rating
میانگین نمرات

دیدگاه ها (0)

تاکنون دیدگاهی منتشر نشده است. شما اولین نفر باشید!

ارسال یک دیدگاه